chicken7Τηλ.:23960-23407
Fax.:23960-41787

fresh-raw-goose-stomach_s.jpgΣυσκευασμένα στομάχια από γαλοπούλα που μεγαλώνει στο αγρόκτημά μας (περίπου 500 γρ.) με τις αντίστοιχες σημάνσεις.

Τα στομάχια γαλοπούλας είναι μια πλούσια σε βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά τροφή. Είναι πλούσια πηγή σιδήρου. Συνοδεύεται εξαιρετικά με ρύζι αλλά και με σαλάτα και είναι πολύ δημοφιλές την περίοδο του Πάσχα μαζί με άλλα εορταστικά εδέσματα.

Συνταγή :

Κορεάτικα στομάχια γαλοπούλας

Οι κοιλίες γαλοπούλας κάνουν ένα εξαιρετικό σνακ.

Έχοντας τα προετοιμάσει στα Κορεάτικα, μπορείτε να εκπλήξετε τους επισκέπτες με αυτό το πιάτο, καθώς σπάνια μπορείτε να βρείτε αυτό το ορεκτικό στα τραπέζια. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι νόστιμο, λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν πώς να προετοιμάσουν σωστά αυτό το πιάτο, αλλά είστε πολύ τυχεροί και τώρα μπορείτε να μαγειρέψετε κοιλίες γαλοπούλας στα Κορεάτικα.

Συστατικά:

  • Κοιλίες γαλοπούλας 1kg
  • Καρότα 2 τεμ. (μεγάλα καρότα)
  • Κεφαλή κρεμμυδιού 1 τεμ.
  • Σκόρδο 2-3 σκελίδες.
  • Καρυκεύματα για κορεατικά καρότα.
  • 1 κουταλιά της σούπας σάλτσα σόγιας.
  • 1 κουταλιά ξύδι
  • Ένα κουταλάκι του γλυκού κόκκινο πιπέρι.
  • Ένα κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη.
  • Φυτικό λάδι.

Διαδικασία μαγειρέματος:

1. Ξεφλουδίστε τα στομάχια, ξεπλύνετε και κόψτε τις σε λωρίδες. Βάζουμε σε μια κατσαρόλα και ρίχνουμε περίπου 2 ποτήρια νερό. Και σιγοβράστε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να μαλακώσει. Το ότι είναι έτοιμο το καταλαβαίνω ως εξής: όταν όλο το νερό έχει βράσει, κόβω την κοιλία, αν είναι μαλακή , τότε είναι έτοιμο.

2. Μετά το βράσιμο, μπορείτε να τηγανίσετε τις κοιλίες λίγο για να τους δώσετε ένα ορεκτικό χρώμα.

3. Ξεφλουδίστε το κρεμμύδι, κόψτε σε δαχτυλίδια στον πάτο της κατσαρόλας. Τηγανίζουμε σε φυτικό λάδι. Όταν το κρεμμύδι αποκτήσει ένα ορεκτικό χρώμα, ρίξτε τα καρυκεύματα και ανακατέψτε την κόκκινη πιπεριά και απενεργοποιήστε τη φωτιά κάτω από το τηγάνι. Ας δώσουμε 5-10 λεπτά για να κρυώσει λίγο το λάδι.

4. Ξεφλουδίστε και τρίψτε τα καρότα. Προσθέστε αλάτι σε ένα μπολ, προσθέστε τηγανητές κοιλίες, σάλτσα σόγιας, ξύδι, μπαχαρικά και τηγανητά κρεμμύδια. Ανακατέψτε τα πάντα καλά και αφήστε για 20 λεπτά για να μαρινάρετε τα προϊόντα. Σε 20 λεπτά θα έχετε υπέροχο σνακ... Καλή όρεξη!

Χρήση Cookies
Ο ιστότοπος του Αγροκτήματος Αραμπατζή χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.