Διατίθενται ολόκληρες, σε ειδική συσκευασία, σύμφωνα με τις προβλεπόμενες προδιαγραφές, κατόπιν παραγγελίας.
Ο Νιλς Χόλγκερσον σίγουρα θα μισούσε το πιάτο αυτό, η αλήθεια είναι, όμως, ότι η ψητή χήνα έχει ιστορία αιώνων στη γαλλική χριστουγεννιάτικη παράδοση, αλλά και σε άλλα μέρη της Ευρώπης, ακόμη και στην Αμερική. Το κρέας της χήνας είναι σκούρο, πράγμα που σημαίνει ότι είναι πολύ πιο παχυντικό από άλλα «χριστουγεννιάτικα» πουλερικά, όπως η γαλοπούλα και τα 170 γραμμάριά της, μαζί με την πέτσα, αποδίδουν περισσότερες από 300 θερμίδες και 22 γραμμάρια λίπους – κι όλα αυτά χωρίς τη γέμιση!